divendres, 19 de novembre del 2021

AMBIENT DE LLETRES


En el post d'avui us ensenyem un dels ambients que estem portant a terme aquest curs des de la comunitat de petits.
Els ambients els fem dimarts i dijous als matins. Hi ha 6 ambients(joc simbòlic, construccions, experimentació, artístic, sensorial i de lletres).
Avui us mostrem l'ambient de lletres, ambient on es potencia el llenguatge oral i escrit, perseguint el plaer per la lectura, l'escriptura i la dramatització de contes, mitjançant d'activitats que els faci parlar, com a titelles; "la caseta", on verbalitzen escenes diàries; explicar-se contes o la dels telèfons, on han de mantenir una conversa.
El llenguatge escrit es potencia amb espais com el d'escriure cartes, escriure el nom propi o el dels companys i companyes, fer traç o confegir paraules amb lletres magnètiques. Aquestes són algunes propostes que els infants es troben i que aniran canviant. Mentre la meitat del grup gaudeix de la proposta d'aprenentage d'aquest ambient, l'altra meitat, visita l'ambient sensorial.
Els vostres fills i filles gaudeixen molt de l'experència i aprenen de manera molt divertida!




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

DIA DE GRANJA

Hola famílies!! Compatim amb vosaltres un petit recull fotogràfic de la sortida de "dia de granja". Vam gaudir molt coneixent molt...