divendres, 19 de novembre de 2021

AMBIENT DE LLETRES


En el post d'avui us ensenyem un dels ambients que estem portant a terme aquest curs des de la comunitat de petits.
Els ambients els fem dimarts i dijous als matins. Hi ha 6 ambients(joc simbòlic, construccions, experimentació, artístic, sensorial i de lletres).
Avui us mostrem l'ambient de lletres, ambient on es potencia el llenguatge oral i escrit, perseguint el plaer per la lectura, l'escriptura i la dramatització de contes, mitjançant d'activitats que els faci parlar, com a titelles; "la caseta", on verbalitzen escenes diàries; explicar-se contes o la dels telèfons, on han de mantenir una conversa.
El llenguatge escrit es potencia amb espais com el d'escriure cartes, escriure el nom propi o el dels companys i companyes, fer traç o confegir paraules amb lletres magnètiques. Aquestes són algunes propostes que els infants es troben i que aniran canviant. Mentre la meitat del grup gaudeix de la proposta d'aprenentage d'aquest ambient, l'altra meitat, visita l'ambient sensorial.
Els vostres fills i filles gaudeixen molt de l'experència i aprenen de manera molt divertida!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

SORTIDA A LA BOCA DE LA MINA

Aquesta setmana hem fet la nostra primera excursió!!! Ha sigut molt divertit! Vam anar caminant fins la Boca de la Mina per observar element...