divendres, 19 de febrer del 2021

MONSTRES - Sabeu qui ha arribat?

Bona tarda famílies!

Només hem estat tres dies a l'escola, però sabeu què? Han passat moltes coses! Mireu, us les explicarem! Hem fet algunes activitats noves, com ara els mandales! I hem acabat algunes tasques pendents com les màscares! 

Dimecres vam fer música i un dibuix amb ceres de colors freds, ja no ens queda massa cosa de l'hivern perquè comencen a florir els arbres i fa caloreta; però encara hi som!

Dijous vam fer racons a l'aula i psicomotricitat, ens va encantar la cançó del Carnestoltes: A setze, a setze, a setze el vi; el pobre Carnestoltes acaba de morir! perquè la cantem mentre fem una fila. La millor de totes? La nova cançó del Llop!

Divendres hem confegit la paraula HIVERN tot aprofitant el dibuix del dilluns, però ens hem posat una mica tristos perquè... Ha arribat la Vella Quaresma i hem hagut de guardar totes les coses relacionades amb: el Carnaval, la gresca i la xerinola! Avui ha perdut una cama, però encara en queden 6! (Cançó de la Vella Quaresma)

Aquí teniu un breu recull fotogràfic:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

DIA DE GRANJA

Hola famílies!! Compatim amb vosaltres un petit recull fotogràfic de la sortida de "dia de granja". Vam gaudir molt coneixent molt...